Vioolles in Hilversum

Prachtig viool leren spelen van professionele violisten en docenten

Op elk niveau van het vioolspelen is individuele les onmisbaar om vorderingen te maken en te genieten van je eigen spel!

Wij zijn een kleinschalige vioolschool met drie viooldocentes, met als visie het bieden van hoge kwaliteit vioolonderwijs en veel spelplezier voor onze leerlingen door maatwerk en persoonlijke aandacht in de lessen.

Alle lessen zijn individueel. Hierdoor krijg je optimale persoonlijke begeleiding om jouw vioolspel naar een hoger niveau te brengen.

Onze mooie lesruimte is volledig ingericht op het geven van vioolles en alle faciliteiten zijn aanwezig: een zoet klinkende Petrof piano om de leerlingen op te begeleiden, een boekenkast met veel mooi repertoire, een computer om begeleidings-CD’s op af te spelen, lesmaterialen en toebehoren als snaren en steunen.

Elk jaar organiseren we een leerlingenconcert in een mooie zaal met een pianist achter de vleugel.

Onze leerlingen aan het woord (en aan het spel!)

Voor wie zijn onze vioollessen?

Violisten (in spé) van alle leeftijden en niveaus die:

  • Willen beginnen met vioolspelen (kinderen en volwassenen)
  • In een orkest spelen en hulp willen bij lastige orkestpartijen en/of wel weer eens les willen op solostukken
  • In het verleden gespeeld hebben en het nu weer op willen pakken
  • Jaren spelen, maar vastlopen en naar een volgend niveau willen
  • Een auditie of toelating willen voorbereiden

Wie zijn onze viooldocenten?

Onze docentes zijn conservatorium opgeleid, treden regelmatig op en geven met passie hun kennis en kunde door aan hun leerlingen. We zijn na een uitgebreide keuring gecertificeerd voor KunstKeur en onze docentes zijn aangesloten bij de European String Teachers Association (ESTA).

Vincie

vioolles door viooldocent Vincie Faas altviolisteOp achtjarige leeftijd begon Vincie met vioolles en op 14 jarige leeftijd stapte zij definitief over op de altviool. Naast haar VWO volgde zij de vooropleiding aan het conservatorium van Tilburg, waar zij les kreeg van Gisella Bergman. In 2011 werd ze aangenomen tot het Utrechts Conservatorium, waar ze studeerde bij Richard Wolfe. Tijdens haar studie heeft ze een half jaar aan het “Konservatorium Wien, Privateuniversität der Stadt” gestudeerd bij Gertrud Weinmeister. In 2015 behaalde ze haar Bachelor of Music diploma. Naast het lesgeven aan alle niveaus en leeftijden is Vincie actief als aanvoerder in het Euregio Jeugdorkest en het Symfonie orkest Midden-Holland. Hier geeft zij ook strijkers- en sectierepetities. Vincie doet momenteel zowel een Master altviool als een Master muziektherapie, waardoor ze een veelzijdige begripvolle docent is.

Tanja

Tanja Keesom viooldocentTanja Keesom begon met vioolspelen op 7-jarige leeftijd bij Wilhelm Welling in Bussum. Zijn manier van lesgeven inspireert Tanja als docente tot op de dag van vandaag. Op 16-jarige leeftijd werd Tanja toegelaten tot het Utrechts Conservatorium voor hoofdvak viool. Hier studeerde ze bij Arjan Beintema. Daarna heeft ze viool gestudeerd aan het toenmalige Conservatorium van Hilversum bij Daniël Otten en Joan Berkhemer. Behalve klassieke muziek, heeft zij ook een jaar lichte muziek gestudeerd. Tanja is violiste in professioneel strijkorkest Vegas Strings. Met veel plezier geeft Tanja vioolles aan jonge kinderen.

Zlata

Zlata is de eigenares van Zlata Strijkinstrumenten en is als viooldocente gespecialiseerd in streektechniek en toonvorming.
violiste zlata brouwer

Ze helpt violisten wereldwijd hun streektechniek op een professioneel niveau te brengen en viool te leren spelen met een prachtige klank in haar online programma ‘Bow like a Pro’. Bekijk ook eens Zlata’s populaire YouTube kanaal met meer dan 250 gratis video vioollessen.
Zlata neemt op zeer gelimiteerde basis nieuwe gevorderde jonge leerlingen aan.

Wil je beter strijken met een mooiere klank?

Zlata biedt een gratis Streek Strategie Sessie aan waarin ze je spel analyseert en glashelder kan vertellen wat voor jou de volgende stappen zijn om je streektechniek en toonvorming naar een hoger niveau te brengen. 

Abonnement voor wekelijkse individuele vioollessen in Hilversum

Wij bieden een abonnement aan dat ongeveer 30% goedkoper is dan de muziekschool.

Leerlingen < 21 jaarLeerlingen > 21 jaar
Wekelijkse les van 30 minuten per les
€ 75 per maand€ 90 per maand
Wekelijkse les van 60 minuten per les
€ 135 per maand
€ 163 per maand

Wil je je vioolles flexibel inplannen? Neem een strippenkaart!

Je gaat het snelst vooruit met de structuur van een vaste wekelijkse les, maar het is bij ons ook mogelijk onregelmatig te lessen middels onze leskaart (klik hier). Je betaalt tien lessen vooruit die je zoals je wenst over het jaar kunt verdelen.
Indien je niet in staat bent de leskosten op te brengen voor je kind, kun je wellicht terecht bij het Jeugdcultuurfonds.

Wil je vioolles in Hilversum?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op over de mogelijkheden:

Heb je ervaring met vioolspelen?

Op welke dag(en) ben je beschikbaar?

Heb je zelf een viool?

8 + 1 =

Zlata Strijkinstrumenten

Bel: 035-6210430
E-mail: info@vioolspelen.nl
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum (NL)
Google+26
YouTube209
LinkedIn500
Instagram
Twitter662
Facebook
Google+26
YouTube209
LinkedIn500
Instagram
Twitter662
Facebook