Eigenares Zlata Brouwer speelt in deze video de vioolsolo uit de film Schindler’s List gecomponeerd door John Williams.

​​Muziek zal nooit perfect zijn, maar daar gaat het ook niet om… het gaat om het overbrengen van emotie, het vertellen van een verhaal en het raken van anderen… of de magie van het samen muziek maken.

Als ik een video als deze deel is het alsof ik mijn hart en ziel op straat leg… naakt en kwetsbaar… het roept ook allemaal twijfels op… maar ik publiceer het toch… want muziek is er om gedeeld te worden.​​

​​Graag help ik (alt)violisten te spelen met hart en ziel.

Wat hierbij belangrijk is, is dat een instrument je helpt… dat je van je viool of altviool houdt en dat je geniet van de klank ervan. Een instrument moet heel goed bij jouw spel en jouw smaak passen… op wat voor niveau je ook speelt.

​​Ik draag hieraan bij door het importeren en verkopen van prachtige violen uit een kleinschalig vioolbouw atelier in Tsjechië.

Ze zijn zo populair dat ze een jaar van te voren zijn uitverkocht. Deze week heb ik een nieuwe levering binnen gekregen van violen met een supermooie klank. ​​De volgende levering is pas weer over bijna een jaar.

Wil je de meeste keuze en mijn persoonlijke begeleiding om een viool of altviool te kopen die voor jou de ideale match is?

Facebook
Google+26
Twitter
YouTube7.6k
LinkedIn500
Instagram672