Garantie

Na het kopen van je viool willen we dat je met plezier blijft vioolspelen.

Een eigen viool of altviool: een muzikale vriend voor het leven! Heerlijk is het om een eigen viool te hebben, waar je al je muzikale dromen mee kan waarmaken. Ga voor een glimlach elke keer als je de koffer open doet!

6 voordelen van het kopen van een instrument:

  • Het is een totaal andere speelervaring als het instrument écht van jou is
  • Je bouwt een band op met je ideale instrument: een muzikale vriend
  • Kinderen zijn vaak zuiniger op een instrument, als ze weten dat het hun eigen instrument is
  • Wij bieden 5 garanties om ervoor te zorgen dat je ALTIJD zorgeloos op jouw ideale instrument speelt
  • Kopen is op de lange termijn goedkoper dan huren
  • Een nieuw strijkinstrument is een investering: het instrument wordt beter naarmate er meer op wordt gespeeld en stijgt vaak in waarde

Onze missie is jou te koppelen aan jouw ideale strijkinstrument. Daar houdt het voor ons niet op: wij willen je je hele muzikale carriére helpen op je ideale instrument te spelen. Als je bij ons een instrument koopt, bieden wij je verschillende regelingen om je tevredenheid te garanderen.

Het duurde even voor we een optreden hadden, maar een eerste live foto met de Bridge!

Sooi is er erg blij mee, heerlijk aan het experimenteren met effecten etc. vooral de 5e snaar is lekker in onze muziek.

Hij klinkt fantastisch! Mochten we ooit beroemd worden of op TV komen, dan hoor je het 🙂

– Rob van der Plas kocht een vijfsnarige Bridge Lyra elektrische viool in onze winkel in Hilversum.

5 Unieke tevredenheidsgaranties bij Zlata Strijkinstrumenten

1. Onbeperkte offline en online vraagbaak: wij zijn altijd beschikbaar voor alle vragen rondom je instrument en het spelen. Je hebt 24/7 toegang tot ons online informatie platform en je hebt vast al een abonnement op ons ezine.

2. 1 jaar uitgebreide garantie en service: een nieuw instrument moet ingespeeld worden, wij zorgen ervoor dat het instrument in optimale staat is en blijft.

3. Inruilgarantie: jij investeert in lessen en repetities, wij investeren in jouw ideale instrument. Als je spel vooruitgaat, zul je een instrument moeten hebben wat daarbij past.  Daarom kun je een instrument wat je bij ons koopt altijd inruilen voor een duurder instrument. Als je instrument in onberispelijke staat is, krijg je probleemloos 75% van de aanschafprijs als gegarandeerde inruilwaarde op een duurder instrument.

4. Groeigarantie voor kinderen: Is kopen wel verstandig als je kind begint met het bespelen van een instrument? Bij ons wel! Wij hebben een unieke groeigarantie, waarbij het instrument van je kind altijd probleemloos ingeruild kan worden tegen een grotere maat. Als je instrument in onberispelijke staat is, krijg je minimaal 75% van de aanschafprijs als gegarandeerde inruilwaarde op een groter of duurder instrument.

5. Bedenkrecht: We doen ons uiterste best om jouw aan je ideale instrument te koppelen. Natuurlijk kan het zijn dat deze thuis anders klinkt dan in onze winkel. Als je je bedenkt kun je je instrument probleemloos binnen 5 dagen inruilen. De inruilwaarde is de volledige aanschafprijs!

Voor meer details en voorwaarden: zie onze algemene voorwaarden.

Share This