Tarieven Vioolles

Startpakket Vioolles in Hilversum + Viool huren

startpakketje

Wil je kennismaken met het vioolspelen en onze kundige en vriendelijke docentes?

Als warm welkom bieden we een startpakketje aan van:

3 individuele lessen, 30 minuten elk, inclusief 1 maand vioolhuur voor slechts € 49*

Dit is een ideale mogelijkheid om eens écht de ervaren hoe het is om vioolles te krijgen, thuis te oefenen op je huurviool en vorderingen te maken. In tegenstelling tot een losse proefles geeft dit een goed beeld van het vioolspelen en de vioolles. Dit aanbod geldt voor zowel beginnende als gevorderde leerlingen en is ook als cadeaubon te geven!

Klik hier om het startpakketje te kopen!

*Prijs geldt voor leerlingen onder de 21 jaar. Leerlingen ouder dan 21 jaar betalen € 59 ivm de BTW. Het aanbod is eenmalig per leerling. Voor de huur van de viool teken je een huurcontract en betaal je een borgsom van € 90, die je weer terug krijgt bij het in oorspronkelijke staat inleveren van de huurviool. Verder huren kan voor € 15 per maand. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden van de vioolhuur.

Tarieven voor individuele vioollessen in Hilversum of via Skype

Voor een vergelijkbaar abonnement bij de muziekschool of andere lespraktijken betaal je meer dan € 100 per maand. Hier zit je dan het gehele schooljaar aan vast. Wij bieden een abonnement aan dat meer dan 30% goedkoper is en per kwartaal opzegbaar is. Hiermee bespaar je honderden euro’s! 

Vioolles Tarieven Leerlingen < 21 jaar Leerlingen > 21 jaar
Abonnement voor een wekelijkse les van 30 minuten per les € 69 per maand € 83,50 per maand
Abonnement voor een wekelijkse les van 60 minuten per les € 125 per maand € 151,25 per maand

De maandtarieven zijn op basis van een kwartaal abonnement en bij betaling in maandelijkse termijnen vooraf middels automatische incasso. In augustus wordt geen lesgeld betaald.

Lessen aan kinderen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW. Volwassenen vanaf 21 jaar betalen 21% BTW op hun vioollessen. Vervelend, maar waar. Ik heb het ook niet bedacht!

Mail naar info@vioolspelen.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Indien je niet in staat bent de leskosten op te brengen voor je kind, kun je wellicht terecht bij het Jeugdcultuurfonds.

Share This