Tarieven Vioolles

Startpakket Vioolles in Hilversum

Wil je kennismaken met het vioolspelen, onze vioolschool en onze kundige en vriendelijke viooldocentes?

Als warm welkom bieden we een startpakketje aan van:

3 individuele lessen van 30 minuten plus 1 maand vioolhuur voor slechts € 49*

Dit is een ideale mogelijkheid om eens écht de ervaren hoe het is om vioolles te krijgen, thuis te oefenen op je huurviool en vorderingen te maken.

In tegenstelling tot een losse proefles geeft dit een goed beeld van het vioolspelen en de vioolles. Dit aanbod geldt voor zowel beginnende als gevorderde leerlingen en is ook als cadeaubon te geven!

Op woensdag- en donderdag hebben we in de middag en avond per direct plek voor nieuwe leerlingen

Abonnement voor wekelijkse individuele vioollessen in Hilversum

Voor een vergelijkbaar abonnement bij de muziekschool of andere lespraktijken betaal je meer dan € 100 per maand. Hier zit je dan het gehele schooljaar aan vast. Wij bieden een abonnement aan dat meer dan 30% goedkoper is en per kwartaal opzegbaar is.

Leerlingen < 21 jaarLeerlingen > 21 jaar
Wekelijkse les van 30 minuten per les
€ 75 per maand€ 90 per maand
Wekelijkse les van 60 minuten per les
€ 135 per maand
€ 163 per maand

De maandtarieven zijn op basis van een kwartaal abonnement en bij betaling in maandelijkse termijnen vooraf middels automatische incasso. In augustus wordt geen lesgeld betaald.

Lessen aan kinderen onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW. Volwassenen vanaf 21 jaar betalen 21% BTW op hun vioollessen. Vervelend, maar waar. Ik heb het ook niet bedacht!

Wil je je vioolles flexibel inplannen? Neem een strippenkaart!

Je gaat het snelst vooruit met de structuur van een vaste wekelijkse les, maar als dat niet in je leven past of als je vergevorderd bent in het vioolspelen, is het mogelijk bij ons onregelmatig te lessen middels onze leskaart (klik hier). Je betaalt tien lessen vooruit die je zoals je wilt over het jaar kunt verspreiden. Je zit niet vast aan een bepaalde dag, tijd of frequentie van de vioolles.

Op woensdag- en donderdag hebben we in de middag en avond per direct plek voor nieuwe leerlingen

Indien je niet in staat bent de leskosten op te brengen voor je kind, kun je wellicht terecht bij het Jeugdcultuurfonds.

 

Share This