Viooldocent in Hilversum

Onze docentes zijn conservatorium opgeleid, treden regelmatig op en geven met passie hun kennis en kunde door aan hun leerlingen

Onze visie is het bieden van hoge kwaliteit vioolonderwijs en veel spelplezier voor onze leerlingen door maatwerk en persoonlijke aandacht in individuele lessen.

We zijn na een uitgebreide keuring gecertificeerd voor KunstKeur en onze docentes zijn aangesloten bij de European String Teachers Association (ESTA).

Ángela

Vioolles op woensdag, alle niveaus

vioolles door viooldocent Angela Moya Dominiquez violisteÁngela Moya studeerde Viool aan de Conservatoria van Sevilla (Spanje), Utrecht en Tilburg, waar zij haar Master of Music behaalde.

Zij geeft regelmatig concerten met haar Strijkkwartet en verschillende ensembles in Spanje en Nederland. Zij speelt ook barokviool en volksmuziek. Kamermuziek is daarom een van de belangrijkste onderdelen in het muzikale leven van Ángela, en haar favoriete muzikale stijlen zijn de Barok en Klassieke perioden. Zij vindt ook leuk om andere soorten muziek te luisteren, met name Rock en Salsa! Ángela geeft vioolles met plezier aan kinderen en volwassenen, voor alle niveaus en ook aan kleine groepjes. Afgelopen Juni hebben de leerlingen van Ángela voor Koningin Maxima gespeeld, in het kader van “Kinderen Maken Muziek” in de Jaarbeurs te Utrecht. Dat was een van haar meest prachtige ervaringen als vioollerares, met honderden kinderen aan het samenspelen!

Beschikbaarheid

Ángela geeft op woensdagmiddag en -avond vioolles en altvioolles in Hilversum aan beginners en gevorderden, jong en oud.

Wil je les van Ángela? Bel dan 035-6210430 om direct je eerste les in te plannnen!

Vincie

Vioolles op donderdag, alle niveaus

vioolles door viooldocent Vincie Faas altviolisteVincie Faas is geboren op 21 januari 1992 te Breda. Op acht jarige leeftijd begon zij met vioolles en op 14 jarige leeftijd stapte zij definitief over op de altviool.

Naast haar VWO volgde zij de vooropleiding aan het conservatorium van Tilburg, waar zij les kreeg van Gisella Bergman. In 2011 werd zij aangenomen tot het Utrechts Conservatorium. Hier studeerde zij 4 jaar lang bij Richard Wolfe. Tijdens haar studie werd ze uitgenodigd om een half jaar aan het “Konservatorium Wien, Privateuniversität der Stadt” te studeren bij Gertrud Weinmeister. In 2015 behaalde ze haar Bachelor of Music diploma. Vincie heeft masterclasses en lessen gevolgd bij Gisella Bergman, Richard Wolfe, Gertrud Weinmeister, Prunella Pacey, Kees Hülsmann, Ilan Schneider, Alejandra Poggio Lagares en Simon Rowland-Jones. Momenteel is Vincie actief als aanvoerder in het Euregio Jeugdorkest en het Symfonie orkest Midden-Holland. Hier geeft zij ook strijkers- en sectierepetities.

Beschikbaarheid

Vincie geeft op donderdagmiddag en -avond altvioolles en vioolles in Hilversum aan beginners en gevorderden, jong en oud.

Wil je les van Vincie? Bel dan 035-6210430 om direct je eerste les in te plannnen!

Zlata

Eigenares Zlata Strijkinstrumenten en viooldocente gespecialiseerd in streektechniek en toonvorming

violiste zlata brouwer

Zlata helpt violisten wereldwijd hun streektechniek op een professioneel niveau te brengen en viool te leren spelen met een prachtige klank in haar online programma ‘Bow like a Pro’. Bekijk ook eens Zlata’s populaire YouTube kanaal met meer dan 250 gratis video vioollessen.

Wil je beter strijken met een mooiere klank? 

Zlata biedt een gratis Streek Strategie Sessie aan waarin ze je spel analyseert en glashelder kan vertellen wat voor jou de volgende stappen zijn om je streektechniek en toonvorming naar een hoger niveau te brengen. 

Tanja

Tanja Keesom viooldocent

Tanja Keesom begon met vioolspelen op 7-jarige leeftijd bij Wilhelm Welling in Bussum. Zijn manier van lesgeven inspireert Tanja als docente tot op de dag van vandaag. Op 16-jarige leeftijd werd Tanja toegelaten tot het Utrechts Conservatorium voor hoofdvak viool. Hier studeerde ze bij Arjan Beintema. Daarna heeft ze viool gestudeerd aan het toenmalige Conservatorium van Hilversum bij Daniël Otten en Joan Berkhemer. Behalve klassieke muziek, heeft zij ook een jaar lichte muziek gestudeerd. Tanja is violiste in professioneel strijkorkest Vegas Strings en in ’t Goois Begeleidingskwartet. Met veel plezier geeft Tanja vioolles aan jonge kinderen. 

Momenteel is Tanja volledig volgeboekt.

Share This