Viooldocent in Hilversum

Al onze docenten zijn conservatorium opgeleide (alt) violisten, actieve uitvoerende musici en enthousiaste docenten

Wij bieden de voordelen van een muziekschool (leerlingenconcerten, mogelijkheden tot samenspel, gespecialiseerde docenten, uitwisseling tussen docenten) én de voordelen van een kleine lespraktijk (hoge kwaliteit, persoonlijke aanpak, flexibiliteit).

kunstkeur certificatieOnze visie is het bieden van hoge kwaliteit vioolonderwijs en veel spelplezier voor onze leerlingen.

We zijn na een uitgebreide keuring gecertificeerd voor KunstKeur en onze docentes zijn aangesloten bij de European String Teachers Association (ESTA).

Wil je vioolles? Mail dan naar info@vioolspelen.nl

Boek (klik hier) direct je startpakket van 3 vioollessen inclusief vioolhuur.

Ángela

vioolles door viooldocent Angela Moya Dominiquez violisteÁngela Moya studeerde Viool aan de Conservatoria van Sevilla (Spanje), Utrecht en Tilburg, waar zij haar Master of Music behaalde.

Zij geeft regelmatig concerten met haar Strijkkwartet en verschillende ensembles in Spanje en Nederland. Zij speelt ook barokviool en volksmuziek. Kamermuziek is daarom een van de belangrijkste onderdelen in het muzikale leven van Ángela, en haar favoriete muzikale stijlen zijn de Barok en Klassieke perioden. Zij vindt ook leuk om andere soorten muziek te luisteren, met name Rock en Salsa!

Ángela geeft vioolles met plezier aan kinderen en volwassenen, voor alle niveaus en ook aan kleine groepjes. Afgelopen Juni hebben de leerlingen van Ángela voor Koningin Maxima gespeeld, in het kader van “Kinderen Maken Muziek” in de Jaarbeurs te Utrecht. Dat was een van haar meest prachtige ervaringen als vioollerares, met honderden kinderen aan het samenspelen!

Beschikbaarheid

Ángela geeft op woensdagmiddag en -avond vioolles en altvioolles in Hilversum aan beginners en gevorderden, jong en oud. Wil je les van Ángela? Mail dan naar info@vioolspelen.nl of boek hier direct je startpakket van 3 lessen inclusief vioolhuur.

Tanja

vioolles door viooldocent Tanja Keesom violisteTanja Keesom begon met vioolspelen op 7-jarige leeftijd bij Wilhelm Welling in Bussum. Zijn manier van lesgeven inspireert Tanja als docente tot op de dag van vandaag. Op 16-jarige leeftijd werd Tanja toegelaten tot het Utrechts Conservatorium voor hoofdvak viool. Hier studeerde ze bij Arjan Beintema. Daarna heeft ze viool gestudeerd aan het toenmalige Conservatorium van Hilversum bij Daniël Otten en Joan Berkhemer. Behalve klassieke muziek, heeft zij ook een jaar lichte muziek gestudeerd.

Tanja is violiste in professioneel strijkorkest Vegas Strings en in ‘t Goois Begeleidingskwartet.

Met veel plezier geeft Tanja vioolles aan jonge kinderen.

Beschikbaarheid

Tanja geeft op woensdagmiddag vioolles aan huis in de buurt van Hilversum en Bussum aan beginners en gevorderden, jong en oud. Wil je les van Tanja? Mail dan naar info@vioolspelen.nl of boek hier direct je startpakket van 3 lessen inclusief vioolhuur.

Vincie

vioolles door viooldocent Vincie Faas altviolisteVincie Faas is geboren op 21 januari 1992 te Breda. Op acht jarige leeftijd begon zij met vioolles en op 14 jarige leeftijd stapte zij definitief over op de altviool.

Naast haar VWO volgde zij de vooropleiding aan het conservatorium van Tilburg, waar zij les kreeg van Gisella Bergman. In 2011 werd zij aangenomen tot het Utrechts Conservatorium. Hier studeerde zij 4 jaar lang bij Richard Wolfe. Tijdens haar studie werd ze uitgenodigd om een half jaar aan het “Konservatorium Wien, Privateuniversität der Stadt” te studeren bij Gertrud Weinmeister.
In 2015 behaalde ze haar Bachelor of Music diploma.

Vincie heeft masterclasses en lessen gevolgd bij Gisella Bergman, Richard Wolfe, Gertrud Weinmeister, Prunella Pacey, Kees Hülsmann, Ilan Schneider, Alejandra Poggio Lagares en Simon Rowland-Jones.

Momenteel is Vincie actief als aanvoerder in het Euregio Jeugdorkest en het Symfonie orkest Midden-Holland. Hier geeft zij ook strijkers- en sectierepetities.

Beschikbaarheid

Vincie geeft op donderdagmiddag en -avond altvioolles en vioolles in Hilversum aan beginners en gevorderden, jong en oud. Wil je les van Vincie? Mail dan naar info@vioolspelen.nl of boek hier direct je startpakket van 3 lessen inclusief vioolhuur.

Zlata

vioolles door viooldocent Zlata Brouwer violisteViool leren spelen is al moeilijk genoeg… ik, Zlata Brouwer (gediplomeerd violiste en docente viool en altviool), ben er om het makkelijker te maken.

Ik sta op en ga naar bed met de viool… Mijn missie is mijn liefde voor de viool te delen met zoveel mogelijk mensen en het hen mogelijk maken net zo van de viool te genieten als ik zelf doe om hiermee de wereld een stukje mooier te maken.

Een goede combinatie van kwaliteit en spelplezier staat in mijn lessen voorop. Hoe beter je musiceert en hoe groter je mogelijkheden (en zelfvertrouwen!) zijn, hoe dieper je van muziek kan genieten!

Ik geef in mijn lessen aandacht aan expressie en muzikaliteit in combinatie met een solide klassieke techniek.

Vanaf mijn zevende heb ik muziekles, waarnaast ik zelf stukjes componeerde achter de piano en blokfluit speelde. Op mijn achtste verjaardag begon ik met vioolles. Dat was het mooiste verjaardagscadeau wat ik ooit heb gehad.

Ik ben nooit gestopt met leren. Lesgeven is hetgeen ik terug kan geven… daarnaast kan ik zelf ook genieten van het lesgeven.

Ik geef lessen in mijn studio in Hilversum en via Skype, ik treed op in diverse bezettingen waaronder als 1e violiste in de Vegas Strings en ‘t Gooisch Begeleidingskwartet, ik verkoop en verhuur (alt)violen met mijn bedrijf, publiceer Engelstalige videolessen voor Violin Lounge TV en de Violin Lounge Academy. Met mijn bedrijf Zlata Strijkinstrumenten ben ik onder meer KvK Ondernemer van het Jaar 2011 geworden en ben ik veel in de media geweest.

Ik heb een 5-jarige intensieve HBO-opleiding (conservatorium) gevolgd aan de Schumann Akademie en ben gediplomeerd violist en docent viool en altviool (Bachelor of Music). Behalve op hoog niveau vioolspelen van mijn inspirerende docent violist/componist/dirigent Joan Berkhemer leerde ik in deze opleiding veel over muziekdidactiek, ontwikkelingspsychologie, muziektheorie, geschiedenis, compositie, analyse (en nog veel meer) en heb ik geleerd mijn leerlingen op de piano te kunnen begeleiden. Het certificaat ‘viool methodiek’ (het vak vioolles geven, stage en scriptie) heb ik aan het Utrechts Conservatorium behaald met het cijfer 9.

Aangesloten ben ik bij de ESTA (European String Teachers Association) waar ik cursussen volg en kennis uitwissel met mede-docenten.

Beschikbaarheid

Zlata geeft vioolles in Hilversum op maandagmiddag en -avond, woensdagochtend, vrijdagmiddag en -avond en zaterdagochtend. Wil je vioolles van Zlata? Mail dan naar info@vioolspelen.nl of boek hier direct je startpakket van 3 lessen inclusief vioolhuur.

Ook interessant: Je kunt 24/7 video les van Zlata krijgen in de Violin Lounge Academy.

Viooljuf Zlata Brouwer is bekend van…

Share This