Sinds vorige week ben ik geautoriseerd dealer van de wereldwijde nr 1 in strijkstokken: CodaBow

Afgelopen woensdag kwam de eerste levering binnen. Meteen heb ik gefilmd hoe ik de eerste strijkstokken uitpak en wat vertel over dit mooie Amerikaanse merk:

Om mijn klanten goed te adviseren over deze strijkstokken tijdens de gratis Streek Strategie Sessies, heb ik de volgende dag urenlang de vioolstokken uitgeprobeerd en…

Het is allemaal niets voor mij, zoals ik ook vertel in deze video:

Ok, enige toelichting over deze ‘pakkende’ tekst… CodaBow stokken zijn de best verkochte carbon vioolstrijkstokken wereldwijd. Natuurlijk zijn ze zeer goed van kwaliteit en het assortiment biedt allerlei types geschikt voor de meeste violisten. 

Wie mij langer volgt weet echter dat ik een half jaar geleden een zeer bijzondere Arcus strijkstok heb gekocht van acht duizend euro. Deze stok geeft mij enorm veel cadeau en ik heb mijn streektechniek en toonvorming (mijn specialisme als viooldocent) weer een slag verdiept. Inmiddels hebben twee professionele violisten in mijn winkel hetzelfde type gekocht. Als je em eenmaal probeert ben je verkocht.

Ik ben dus zelf he-le-maal verpest, maar ik hoop dat dit verhaal je interesse wekt in de verschillen tussen strijkstokken.

Een andere strijkstok kan je spel en klank ontzettend veel goed doen.

CodaBow is een prachtige aanvulling op mijn assortiment, omdat ze in een middensegment zitten waar veel violisten naar op zoek zijn (€ 349 tot € 1.199). Ook klinken en spelen ze net weer anders dan de Müsing strijkstokken in datzelfde segment.

Klik hier om meer te lezen over het assortiment CodaBow en mijn uitgebreide test van de verschillende types. Je bent ook van harte welkom direct 035-6210430 te bellen voor een afspraak en het eens zelf te komen ervaren in mijn winkel in Hilversum.

Facebook
Facebook
Google+26
Google+
Twitter
Visit Us
YouTube146
LinkedIn500
Instagram646