Leer vioolspelen in 10 weken met deze online cursus!

Maak via online vioollessen op een flexibele en voordelige manier kennis met de basisbeginselen van het vioolspel.

“Als volwassene te oud om viool te leren spelen… Een fabeltje!”

Wil jij:

 • Op een voordelige en flexibele manier kennismaken met vioolspelen?
 • Erachter komen of vioolspelen iets voor jou is?
 • Op een leuke afwisselende manier
 • Wanneer jou dat uitkomt
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Vanuit je luie stoel

“Ik heb erg veel plezier beleefd aan het volgen van de cursus. Heb er echt wekelijks naar uitgekeken.” – reactie van een cursist

Even voorstellen…

violiste zlata brouwerIk ben Zlata Brouwer, violiste en docent. Vanuit mijn eigen passie voor vioolspelen ga ik jouw viooldroom uit laten komen.

Ik heb een actieve eigen vioollespraktijk te Hilversum, ontwikkel en geef diverse gerichte vioolcursussen offline en online via Violin Lounge.

De viool wordt vaak gezien als één van de moeilijkste instrumenten, omdat het zeer complex en sensitief is.  Uit mijn ervaring als violiste en viooldocente weet ik precies waar de beginnende violist moeite mee heeft en hoe je dat kan voorkomen. Jij kun profiteren van mijn kennis en ervaring in mijn e-cursus!

Ik maak vioolspelen toegankelijk middels online vioollessen

Besef je wel dat het viool leren spelen erg veel tijd en moeite kost, waarbij de begeleiding van een docent in de individuele les op de lange termijn onmisbaar is. Deze e-cursus is een mooie kennismaking om te beslissen of het je alle tijd, moeite, energie en geld waard is.

Stel je voor: Vandaag heb je nog geen viool aangeraakt, maar over 10 weken kun je iedereen verbazen met je vioolspel!

Wat kun jij (ja, ook jij!) leren binnen 10 weken:

 • Eenvoudige melodiën spelen op je viool
 • Met alle vingers en op alle snaren
 • Je viool zelf onderhouden
 • Je viool zelf stemmen

Na de tweede les kun je al je viool stemmen, onderhouden, je viool en strijkstok goed vasthouden en strijken.

Na de vijfde les heb je al een aantal vingerzettingen onder de knie.

Kun je je al voorstellen wat je na die 10 vioollessen allemaal kunt?

Hoe ga je mij dat leren, Zlata?

Deze online cursus bestaat uit 10 lessen, die in 10 weken af te ronden zijn. Je krijgt in totaal zes maanden toegang voor herhaling en verdieping. Elke dag besteed je 15 minuten aan deze online cursus. Je krijgt op een afwisselende en leuke manier in korte tijd de basis van vioolspelen onder de knie. 

Je krijgt een eigen account waarmee je inlogt op een beveiligde website. Hier kun je de online vioollessen vinden. Deze lessen zijn geen droge teksten. Ik werk met:

 • Video’s waarin ik alle oefeningen aan je voor doe
 • Duidelijke teksten en afbeeldingen
 • Heldere oefeningen om je techniek te optimaliseren
 • Tips&Tricks, zodat je elk probleem kunt voorkomen/oplossen

Na aanmelding en betaling krijg je direct toegang tot AL het materiaal.

In de les staan duidelijke oefeningen die je tussen de lessen in kan doen.

Ik doe alle oefeningen voor op video!

Iedereen kan viool leren spelen! Je hoeft geen groot talent te zijn. Aanleg of talent is natuurlijk makkelijk, maar ook als je (denkt dat je) amuzikaal bent en onervaren in muziek leer je met deze cursus vioolspelen! Dus ook jij kunt het! Ook op latere leeftijd.

Viool leren spelen hoeft geen eindeloze worsteling te zijn en hoeft ook niet duur te zijn!

Een cursus waarbij je én de basisbeginselen van vioolspelen leert én je viool onderhouden en stemmen… wat moet dat gaan kosten? Het is een enorm project geweest voor mij om op een leuke, begrijpelijke en snelle manier mensen vioolles te kunnen geven middels een online cursus.

Ik zie in mijn winkel zo veel mensen die worstelen met het vioolspel, geen tijd, geen zin en geen geld hebben voor vioolles. Deze mensen leren zichzelf met een boekje viool spelen en kunnen daarna niets: ze spelen met een verkeerde houding, vals en zijn teleurgesteld dat ze het niet kunnen.

Met de kosten van een etentje voor één persoon kun je een complete vioolcursus krijgen! De kosten zijn slechts € 49 voor de volledige cursus van 10 lessen.  Normaal heb je voor € 49 maar één vioolles bij de muziekschool of twee boekjes waar je zonder les niets aan hebt. Ruil eens een etentje in voor een vioolcursus! Heb je dat er niet voor over? Dan kun je misschien beter de hele viooldroom uit je hoofd zetten.

Online cursus ‘Viool leren spelen in 10 weken’

ACTIE: Betaal slechts € 27 voor de 10-weekse cursus in plaats van € 49!

 

Royal-flag-ecom-bonusGRATIS Extra: Bonus Modules

Speciaal voor de snelle beslissers kun je VANDAAG daar bovenop nog de volgende bonus modules krijgen:

 • Module Houding, waarin je met een ontspannen houding je klank leert optimaliseren. De houding van je lichaam, viool en strijkstok is essentieel voor een mooie klank én pijnvrij musiceren. Zo kan je spel vooruit gaan zonder belemmeringen! Geschikt voor beginnende en gevorderde violisten en altviolisten. Waarde: € 9,50
 • Module Positiespel, waarin je kennismaakt met spelen over de hele toets. Leer wat positiespel is, wat je ermee kunt, wat de theorie erachter is en hoe je het uitvoert. Geschikt voor licht gevorderde en gevorderde violisten en altviolisten. Waarde: € 4,50
 • Module Snel Spelen, waarin je trucs leert om snel te spelen. Nuttig als je simpelweg niet meer wilt struikelen over snelle loopjes. Geschikt voor beginnende en gevorderde violisten en altviolisten. Waarde: € 4,50
 • Module Streektechnieken 1: Je leert 8 nieuwe streektechnieken! Voor elke techniek een apart filmpje met duidelijke uitleg en demonstratie. Daarnaast een stukje theorie. Verken de mogelijkheden van je viool en strijkstok! Geschikt voor beginnende en gevorderde violisten en altviolisten. Waarde: € 14,50
 • Module Streektechnieken 2: Je leert 8 nieuwe streektechnieken! Voor elke techniek een apart filmpje met duidelijke uitleg en demonstratie. Daarnaast een stukje theorie. Verken de mogelijkheden van je viool en strijkstok! Het is een aanrader om eerst Streektechnieken 1 te doen. De streektechnieken in deze module zijn van wat hoger niveau. Geschikt voor licht gevorderde en gevorderde violisten en altviolisten. Waarde: € 14,50
 • Module Uit het Hoofd: Een module met slimme trucs om snel stukken uit je hoofd te leren spelen. Geschikt voor beginnende en gevorderde violisten en altviolisten. Waarde: € 4,50
 • Module Vibrato, voor als je vibrato wilt aanleren of optimaliseren. Vibrato is het heen en weer bewegen van je vingerzetting op een bepaalde manier, waardoor je een prachtige warme klank krijgt. Je leert 5 verschillende oefeningen om het vibrato te leren en zelfstandig te blijven optimaliseren. Geschikt voor beginnende en gevorderde violisten en altviolisten. Waarde: €4,50

Bovenop de e-cursus ‘Viool leren spelen in 10 weken’ t.w.v. € 49 krijg je dus nog 7 bonus modules t.w.v. € 56,50. Deze e-cursus is jarenlang aan honderden mensen voor die prijs verkocht. Je krijgt zes maanden toegang tot al het materiaal.

De totaalwaarde van dit totaalpakket is € 105,50, maar jij betaalt slechts € 27!

Maak jouw viooldroom nu eindelijk waar! Zit niet langer te dubben ‘ik heb altijd viool willen leren spelen’. Doe het gewoon. Je kan het!

Veel viool plezier!

Muzikale liefs, Zlata

PS: Er is geen voordeligere en snellere manier om de basisbeginselen van het vioolspel te leren. Doe jezelf niet tekort! Jij bent het waard!

PPS: Vandaag heb je nog geen viool aangeraakt, maar over 10 weken kun je iedereen verbazen met je vioolspel! Heb je je al voorgesteld hoe eindeloos de mogelijkheden zijn met dit prachtige instrument?